blog

De beste verhuistips voor jou!

De tijd komt er waarschijnlijk wel aan dat je een keer moet verhuizen. Je wilt namelijk op jezelf wonen en niet meer bij je ouders. Je vind het oude huis niet meer mooi of je bent de buurt beu. Of je gaat scheiden van je partner. Dit zijn maar een enkel voorbeelden waarom je zou verhuizen. In dit artikel vindt jij de beste tips die je tijdens de verhuizing toe kan passen.

Tip 1: Zorg dat je op tijd begint

Een van de simpelste tips die wij jou kunnen geven is het op tijd beginnen met inpakken van je spullen. Begin hier al ruim een week van te voren mee wanneer je in je nieuwe huis intrekt. Doe alles in dozen, zo houd je ook alles bij elkaar. Pak elke dag dan ook een paar dozen in. Begin wel met de dingen die je die week niet nodig zal hebben.

Tip 2: Organiseer alles goed

Ook een eenvoudige tip is alles goed organiseren. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je al een verhuisbedrijf hebt ingehuurd die alle kasten, banken en tafels mee kunnen nemen. Spreek met hen een duidelijke tijd af wanneer het opgehaald moet worden en hoe laat het op locatie moet zijn. Ook is het verstandig om alle belangrijke dozen als laatste in te pakken en in de bus te doen zodat je er makkelijk bij kunt als je daar iets nodig van moet hebben.

Tip 3: Verhuis niet in de zomer

Het is verstandiger om niet in de zomer te gaan verhuizen. Dit is omdat je het veel te warm kan krijgen van al het tillen van zware objecten. Nadat je een paar zware dingen hebt getild wil je even uitrusten. Dit neemt ook weer tijd in beslag. En je wilt vaak zo snel mogelijk klaar zijn met verhuizen. Het beste is in de lente of in de herfst.

Verhuizen kan dus best een lastige taak zijn. Vooral als je in een flat woont als starter. Neem Spijkenisse bijvoorbeeld. Daar gaan veel starters heen om goedkoop in een appartement te wonen. Wanneer het dan toch tijd wordt om te verhuizen wil je natuurlijk snel je huis verkopen. Geldt dit voor jou? Bekijk de website van Bagro Vastgoed eens hoe je snel je huis kunt verkopen.