blog

De leukste baby verjaardag cadeaus

Het is best lastig om te bedenken wat een baby voor zijn eerste verjaardag krijgt. Of voor een andere bijzondere gelegenheid zoals kerst en sinterklaas. Wij gingen voor je op zoek om de leukste verjaardag ideeën voor je op een rijtje te zetten. Zowel grote als kleine cadeaus, voor jongens en meisjes. Lees alles over de leukste cadeaus hieronder:

Grote en kleine verjaardagcadeaus

Loopfietsjes

Een fantastisch cadeau vinden wij een loopfietsje. Deze heb je in diverse soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan een klein biggetje als loopfiets of een tweewieler loopfiets. Het voordeel is dat ze er altijd super leuk uitzien en relatief klein zijn. Loopfietsen kunnen niet zo veel schade aanrichten in huis en de kids zijn er gek op!

Rugzakken en tasjes

Wat ook super leuk is, is een koffertje voor als het kindje gaat logeren. Deze koffertjes zijn erg handig en zien er altijd leuk uit. Denk hierbij aan koffertjes van het merk Lassing, Somasonite, Trunki, Skip Hop, etc. Een rugzakje is erg handig om reservekleertjes en andere mee te nemen naar een kinderopvang of naar opa en oma.

Poppen en knuffels

Op zoek naar babyshower cadeau? Of een leuk cadeau voor een meisjes verjaardag? Dan zijn leuke knuffels of poppen een mooi cadeau om te geven. Er zijn heel veel verschillende soorten knuffels. Wat op dit moment veel wordt verkocht zijn dieren knuffels. Denk bijvoorbeeld aan een konijn, aap of olifant. Nijntje knuffels doen het ook altijd heel erg goed bij zowel jongens als meisjes!

Kleertjes

Kleren zijn misschien meer een cadeau voor moeders of vaders. Het is altijd leuk wanneer een moeder of vader zijn of haar zoon of dochter iets nieuws kan aantrekken. Met dit cadeau doe je zowel het kind als de ouders een plezier! Geef de leukste rompertjes, shirtjes en broekjes cadeau of kies voor een cadeau bon van een leuke kledingwinkel cadeau!

De leukste verjaardag cadeaus online kopen

Heb je bij jou in de buurt niet zo veel keuze uit de leukste baby cadeaus? Kies er dan voor om online wat te bestellen. De meeste online webshops voor baby cadeaus hebben een ruim assortiment met een duidelijke productbeschrijving, zodat jij weet dat het het juiste cadeau kiest. Dus alle baby cadeaus zoals kraamcadeau meisje kun je eenvoudig online bestellen.